DEN 22: Papája místo jablka?

Pořád nevím jestli se už mám pouštět do pečení z kokosové mouky. Moc se mi do toho zatím nechce. Asi to ještě odložím a ze čtvrté fáze si dám akorát ty čerstvě vymačkané šťávy. Problém je, že pak bych měla začít už s vařeným jablkem a to vím, že nezvládnu. Na jablka jsem alergická, vadí mi i tepelně upravená. A nejsem si jistá ani hruškami. Napadá mě papája nebo mango. Vařenou papáju si tedy neumím představit, ale horké mango je fajn. Papája je ale taková hodně jemná, ta by mohla být pro začátek ideální.

A ze syrové zeleniny, která se začíná v páte fázi představovat, si myslím, že zvládnu v pohodě salátovou okurku. Dál už ale také nevím. Možná bych zvládla nějaké listí, ale ozkoušené to nemám. A rajčata,  papriky a další nightshades jsem neměla už rok.

No uvidím, ono už to začne být zajímavé teď, jak začnu zkoušet čerstvě vymačkané šťávy…

Jablka

Dnešní jídelníček

  • Jogurt
  • Dýňové palačinky
  • Mleté maso s mrkví, pórkem, cuketou, cibulí a česnekem
  • Jogurt
  • Hovězí maso z vývaru
  • Kuřecí stehýnka s cibulí a zázvorem

K pití

  • Filtrovaná voda s citrónem a limetkou
  • Čistý hovězí vývar

Doplňky

  • Joalis kapičky na detoxikaci organismu
  • 4x BioKult
  • Olej z tresčích jater
  • Detoxikační koupel (1 hrnek mořské řasy)
Žaneta
Written by Žaneta
Specialistka na funkční, klinickou a holistickou výživu. Certifikovaná GAPS terapeutka. www.zanetakremsa.cz | zaneta@kremsa.cz