DEN 3: Hovězího vývaru začínám mít plné zuby

Dnes nás Mia vzbudila v půl šesté ráno a začala nám zpívat ptačí písničky. Jakub říkal, že mi zpívá k narozeninám. No zpívala fakt moc hezky, tak kdo by se na toho miláčka zlobil. 🙂 K snídani jsem si dala ještě poslední hovězí vývar a ikdyž mi varianta s masovými kuličkami, pórkem a cibulí moc chutnala, tak jsem byla ráda, že už víc hovězího vývaru není. A hlavně jsem dnes neměla chuť na žádnou vařenou zeleninu typu květák a brokolice. Co se týká přechodu na druhou fázi, tak ten jsem si moc neužila. Miu dnes trápily zoubky a vyžadovala neustálé chování. Hlavně když jsem si začala připravovat jídlo. Takže polévku se žloutkem jsem jedla úplně studenou. Nicméně kuřecí vývar se zázvorem byla moc příjemná změna.

Jinak včera jsme se s Miou úplně náhodou dostali na přednášku o stravování podle Weston A. Pricea, kterou vedla místní GAPS poradkyně! Dostali jsme tam typy kde sehnat čerstvé mléko (hurááá) a kysané zelí, které si tady nezvládneme udělat. Tak jsme nadšení 🙂

Dnešní jídelníček

  • Masové kuličky s pórkem, cibulí a vývarem
  • Vařený hovězí hamburger s mrkví
  • Kuřecí vývar s pórkem a zázvorem (mňam!)
  • Kuřecí vývar s pórkem, zázvorem a žloutkem
  • Kuřecí vývar s pórkem a zázvorem
  • Vařené kuřecí stehno a cibule

K pití

  • Filtrovaná voda

Doplňky

  • 4x BioKult
  • Joalis kapičky na detoxikaci organismu
  • Detoxikační koupel (1 hrnek bikarbonátu sodného)
Žaneta
Written by Žaneta
Specialistka na funkční, klinickou a holistickou výživu. Certifikovaná GAPS terapeutka. www.zanetakremsa.cz | zaneta@kremsa.cz