DEN 10: Třetí fáze

Hurá, dnes se konečně posouvám do třetí fáze! Ráno jsem si udělala svůj test citlivosti na žloutek, míchaná vajíčka, avokádo, jogurt, kysané zelí a abych to měla s čím porovnat, tak i na vodu. Nejlíp dopadl jogurt a avokádo – ha, já věděla proč mám na ně takové chutě! Nejhůř dopadlo kysané zelí. Škrábanec mi ani neotekl, ale hrozně mi zčervanalo okolí. Otázka je, jestli to prostě nezrudlo kvůli tomu jak je to kyselé. Schválně zkusím udělat stejný test zítra ráno Jakubovi. 😀 Žloutek dopadl ok, ale míchaná vajička nic moc. Asi mi vadí bílek.

Celý den mi bylo fajn. Ráno jsem si přidala do polévky avokádo a žaludek neprotestoval. Tak jsem si ho přidala ještě trošku do polévky v poledne. Chtěla jsem vyzkoušet i jogurt, ale vypadal už tvarohovitě, tak s představováním počkám, až uděláme čerstvý. Večer mě bolelo trochu břicho potom co jsem snědla dušená kuřecí prsa se špenátem. Ale dala jsem si hrnek kuřecího vývaru a hned se mi udělalo líp. Původně jsem toho napsala víc, ale bohužel se to všechno záhadně ztratilo a zůstal mi tu jen první odstavec. Takže dnes to bude bez jídelníčku. 🙁

Written by Žaneta
Specialistka na funkční, klinickou a holistickou výživu. Certifikovaná GAPS terapeutka. www.zanetakremsa.cz | zaneta@kremsa.cz