Dnes shrnu dva dny do jednoho deníčku. Vypadá to, že Mie rostou další zoubky a já se jí teď musím hodně věnovat. V podstatě celé dny jí  mám na sobě v nosítku. Od toho se odvýjí i moje stravování. Nemám moc čas se v klidu najíst, takže akorát chodím průběžně uzobávat ke sporáku, kde mám připravenou obrovskou pánev plnou kuřecího masa obraného z kuřecích stehen, s cibulí a zázvorem. Tuhle variantu jsme si teď hodně oblíbili. 🙂 Taky jsem si v průběhu dne dala pár loků kefíru a zbytek avokádových palačinek. Jinak jsem se poučila ze včerejška a celý den jsem hodně pila. Večer jsem byla totálně vyřízená a ikdyž se mi nechtělo, tak jsem si napustila vanu a vlezla si do ní. Den předtím jsem vanu vynechala a pak jsem nemohla usnout. Což je zajímavé. Já mám s usínám normálně docela problémy a až teď co jsem na úvodní dietě, tak usínám úplně bez problémů. Že by za to mohly koupele?

Dnes je sobota a Jakub má konečně volno. Poslední tři dny musel zůstat v práci déle a vracel se až když Mia spinkala. Zajeli jsme nakoupit a já si dala v nákupním centru čerstvý mrkvový džus s červenou řepou. Mrkvový mi problémy nedělal, tak jsem si řekla, že bych mohla přidat něco nového. Džus byl výborný, mnohem lepší než jen z mrkve, ale…!  Jen co jsme se vrátili domů, tak mě začal pálit hrozně žaludek a bylo mi zle. Vypila jsem dva hrnky kuřecího vývaru a šla se na chvilku natáhnout. Po chvilce kuřecí vývar zabral, úžasný jak vždycky funguje! S džusy ale budu muset bohužel zpomalit. Vrátím se k tomu mrkvovému a spíš budu zkoušet zvyšovat množství a až si budu jistá, že ho zvládám v pohodě, tak přidám něco nového.

mrkev

 

Written by Žaneta
Specialistka na funkční, klinickou a holistickou výživu. Certifikovaná GAPS terapeutka. www.zanetakremsa.cz | zaneta@kremsa.cz